Bachke & Co. A/S er et autorisert regnskapsførerselskap.Selskapet har gjennom sin rederivirksomhet ført regnskaper for egne skip siden selskapet ble etablert i 1872.

Ansvarlig for regnskapsførerselskapet er autorisert regnskapsfører og daglig leder Frode Arnesen. Regnskapsførervirksomheten teller i dag 6 medarbeidere, hvorav 4 er autoriserte. Selskapet er lokalisert i Fjordgata 11 i Trondheim.Vi ønsker å være en aktiv og troverdig samarbeidspartner for våre kunder, og vil gjennom vår virksomhet gjøre vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd!

Våre kunder er små og mellomstore bedrifter. Våre tjenester dekker alle tjenester innen for regnskapsområdet.Vår målsetning er at det skal være lønnsomt for ditt firma å benytte oss

Vi ønsker å oppnå en god dialog med våre klienter, og tilstreber å øke porteføljen med enda flere fornøyde kunder.Tjenestenes omfang defineres etter samtaler med kunden, hvor behov defineres og rutiner etableres. Kunden kommer med sine behov og ønsker, og vi tilrettelegger slik at alt skjer innenfor gjeldende regler og praksis. Skreddersøm av rapporter er også et produkt som stadig flere av våre kunder velger å benytte seg av, da man kan få rapporter tilpasset både virksomhet og behov.

Kontakt oss vedrørende Regnskapsfører:

regnskap@bachke.no

Tlf: 932 13 917